Vår produktionsmaskin för denna produkt är under underhåll. Alla beställningar levereras mellan 5 och 7 dagar senare än angiven leveranstid.
Alla produkter
Did you not find the right product or quantity? Simply request a quote..
  • Gratis leverans
  • 1000+ tryckta produkter
  • 5-stjärnig kundservice

Visitkort i plast

Tryckta visitkort i plast

Ta ditt nätverkande till nya höjder med tryckta visitkort i plast. De är gjorda av slitstarkt, vattentåligt material som inte viks eller går sönder enkelt i någons ficka eller väska. Dessa transparenta visitkort kommer med all säkerhet att lämna ett bestående intryck på den som tar emot det.

Stick ut med anpassade visitkort i plast

En av de största utmaningarna med nätverkande är att skapa ett bestående intryck på potentiella kunder. Skaffa transparenta visitkort till din nästa konferens eller seminarium. Du kommer att imponera på många människor med ditt unika val av visitkort. Det ökar också chansen att potentiella kunder kontaktar dig för att göra affärer med dem. Dina transparenta visitkort i plats kommer att göra dina möten mer anmärkningsvärda och övertygande.

Gör ett bra första intryck med stil

Väldesignade transparenta visitkort är mycket snyggare jämfört med vanliga visitkort. Helloprint erbjuder prisvärda visitkort i plast med bra kvalitet. Folk kommer utan tvekan att komma ihåg dig när du ger dessa kort till dem. Ingen kan glömma någon med ett ovanligt men välgjort visitkort.

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV OCH FÅ 10% RABATT