Vår produktionsmaskin för denna produkt är under underhåll. Alla beställningar levereras mellan 5 och 7 dagar senare än angiven leveranstid.
Alla produkter
Did you not find the right product or quantity? Simply request a quote..
  • Gratis leverans
  • 1000+ tryckta produkter
  • 5-stjärnig kundservice

Profilerade nyckelband

NYCKELBAND FÖR
ALLA EVENEMANG

Köp nu

Välj bredd

A happy customer enjoys Helloprint's cheap online print products. She likes that Helloprint offers personal help.

HelloprintS LÖFTEN

  • 400.000+ nöjda kunder

  • 100% nöjdhetsgaranti

  • Garanterat bästa priset

  • Alltid personlig hjälp

Personliga nyckelband från Helloprint

Du springer genom korridoren med ett fast grepp om din personliga datorväska, försöker hinna till ditt nästa möte eller föreläsning och har helt enkelt alltför många saker att hålla reda på. Det är då du tappar ditt ID eller dina nycklar och plötsligt är du hopplöst fast. Helloprint fixar det med sina nya personliga nyckelband. Helloprints anpassade nyckelband gör det enkelt att hålla reda på dina nycklar och ID genom att placera dem på en plats som är omöjligt att glömma – runt din hals.

Många tror att nyckelband är något för glömska barn, men det är inte sant. De är perfekta för den upptagna chefen som ständigt måste visa sitt ID. De är perfekta för kvinnan på språng som behöver en enkel plats att förvara sina nycklar. De är perfekta att använda från gymmet till styrelserummet. Personliga nyckelband är kanske det mest användbara tillbehöret du kan äga och Helloprint förser dig gärna med dem av högsta kvalitet, precis som vår personliga pennor.

Tryck personliga nyckelband till din organisation

Personliga nyckelband är inte bara bra för personligt bruk, utan de är även förträffliga för företag. Du kan trycka din egen anpassade logotyp eller design på bandet för att bygga en företagsidentitet. Helloprint gör det enkelt för dig att designa egna nyckelband genom att låta dig placera dina egna anpassade texter, bilder och designer på dem. Visa dina anställda att du bryr dig och skapa dina egna personliga nyckelband till ditt företag idag.

Skillnaden med Helloprint

Helloprint är stolta över att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för sina kunder. Med vår snabba leverans, högkvalitativa tryck och förstklassiga kundservice strävar Helloprint efter att göra din upplevelse så bra som möjligt. Kom ihåg att med Helloprint är dina alternativ oändliga när det kommer till att anpassa dina nyckelband. Vi tror att det bara är din fantasi som kan sätta gränser. Du är ditt eget varumärke, så kom och förstå skillnaden med Helloprint.