Vår produktionsmaskin för denna produkt är under underhåll. Alla beställningar levereras mellan 5 och 7 dagar senare än angiven leveranstid.
Alla produkter
Did you not find the right product or quantity? Simply request a quote..
Back

PVC-tejp

Don't miss out
PRICE DROP! 15% OFF this product
Use the code HYPERHYPER
Visa produktinformation
Starting at € 1.807,95

Att få ett paket är alltid trevligt, så utnyttja den här möjligheten genom att använda profilerad tejp. Tryckt PVC-tejp ser till att ditt varumärke är synligt på varje förpackning. PVC-tejpen är stark men enkel att riva av och passar perfekt för kartonglådor. En rulle tejp är 50 mm bred och 66 meter lång. Den design som kommer att upprepas kan vara 50 mm bred och 251 mm lång. I varje låda finns 36 rullar.

Obs! Om du vill ha en färgad bakgrund bör du vara medveten om att den färgade bakgrunden alltid separeras av en vit remsa, såvida du inte har en vit bakgrund på vit tejp.

  • Perfekt för inomhus- & utomhusbruk
  • Högkvalitativa PVC-tejp
  • Sharp detail and high colour intensity
  • Tillgänglig från endast 36

Att skicka in din tryckfil är enkelt. Följ bara dessa anvisningar när du designar och laddar upp tryckfilen för dina PVC-tejp. Klicka på en instruktion för mer information.

  1. Lägg till 3 mm utfall.
  2. Ladda upp din fil i vektorformat.
  3. Använd PMS-färgkoden(/-erna).
View all submission specifications for this product

För att designa den perfekta tryckfilen har vi skapat några enkla mallar. Du hittar de mest populära designmallarna nedan. Klicka på länken längst ner för att se alla mallar.

PVC-tejp - 251 mm x 50 mm pdf Adobe indesign
Show all templates for pvc-tejp

Below you're able to find the technical product specifications

1 Vilken färg vill du ha på tejpen?

2 Hur många färger har din design?

3 Hur många rullar med tejp skulle du vilja beställa?

Priserna som visas är per design. Om du vill ha flera olika designer kan du lägga till flera produkter i din kundvagn. För att hålla våra priser låga erbjuder vi standardmängder. Behöver du ett annat antal? Begär en offert här.

36
36 rullar
72 108 144
216 360 360 540

Är antalet du letar efter inte listat ovan?

Letar du efter en mängd som inte är listad ovan? Fyll i hur många du letar efter i fältet nedan, så kommer vi att kolla upp det och välja den närmaste kvantiteten som finns tillgänglig för den här produkten.

4 Välj leveranstid

Är antalet du letar efter inte listat ovan?

Letar du efter en mängd som inte är listad ovan? Fyll i hur många du letar efter i fältet nedan, så kommer vi att kolla upp det och välja den närmaste kvantiteten som finns tillgänglig för den här produkten.

Total:

€ -

Check your selection and continue below

Färger:

Färger:

Antal:

Leverans:

Continue

Are you sure you don't want even faster delivery?